Rahmadana Imani, Ilyasa (2023) Ragam Bolu Kukus dalam Fotografi Makanan. Diploma thesis, Politeknik Negeri Media Kreatif.
BOLU KUKUS.pdf
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike.
Download (642kB)
Abstract
ABSTRAK
This final project explores a variety of steamed cakes in food photography where several photos are taken using the three-point lighting technique as the basic concept in shooting with a minimalist theme. This study aims to understand and explore more about the various types of steamed sponge that exist. But now there are innovations in the taste and type of steamed sponge itself.
Keywords : Photography, Steamed sponge cake, Food photography
Tugas akhir ini mengangkat ragam bolu kukus dalam fotografi makanan yang dibuat beberapa foto dengan menggunakan teknik three poin lighting sebagai konsep dasar dalam pemotretan dengan tema minimalist. Penelitian ini bertujuan untuk memahami dan menggali lebih mengenai apa saja ragam aneka bolu kukus yang ada. Namun sekarang ada inovasi dari rasa maupun jenis bolu kukus itu sendiri.
Kata kunci : Fotografi, Bolu kukus, Fotografi makanan
Item Type: | Thesis (Diploma) |
---|---|
Additional Information: | 1. Irpan Riana, M.Sn 2. Marventyo Amala, M.Sn |
Uncontrolled Keywords: | Kata kunci : Fotografi, Bolu kukus, Fotografi makanan |
Subjects: | N Fine Arts > N Visual arts (General) For photography, see TR |
Divisions: | Polimedia Jakarta > Jurusan Penerbitan > Prodi Fotografi |
Depositing User: | Ilyasa Rahmadana Imani |
Date Deposited: | 05 Sep 2023 08:06 |
Last Modified: | 05 Sep 2023 08:06 |
URI: | http://repository.polimedia.ac.id/id/eprint/6579 |